Γιατί Carnilove;

Η Carnilove έχει σχεδιαστεί με σεβασμό τη φυσική διατροφή των σκύλων. Το ευρύ φάσμα προσεκτικά επιλεγμένων κρεάτων άγριας προέλευσης, όπως είναι το κρέας τάρανδου, πάπια, φασιανού, γαλοπούλα, αρνιού, αγριόχοιρου και σολομού, αντιστοιχεί στη σύνθεση του φυσικού θηράματος εξασφαλίζοντας την πρόσληψη σημαντικών αμινοξέων. 

Τα φρούτα του δάσους, τα λαχανικά, τα άγρια μούρα και τα βότανα είναι φυσικές πηγές σημαντικών βιταμινών, αντιοξειδωτικών και άλλων απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

Τα δημητριακά δεν αποτελούν κομμάτι της  φυσικής διατροφής των άγριων σκύλων, γι‘ αυτό και η Carnilove δεν περιέχει καθόλου δημητριακά.

Η πρώτη καταγραφή της συμβίωσης  μεταξύ σκύλων και ανθρώπων χρονολογείται στο 12.000 π.Χ. περίπου. Μέσω αυτής της συνύπαρξης, η σύνθεση της διατροφής του σκύλου άρχισε να μοιάζει με τη σύνθεση της ανθρώπινης διατροφής και, ιδιαίτερα με την έλευση της γεωργίας, απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την ανατομική και γενετική προδιάθεση του σκύλου.

Σχεδιάσαμε τις τροφές Carnilove λαμβάνοντας υπόψη την ιστορική συνέχεια της συμβίωσης μεταξύ σκύλων και ανθρώπων. Τα συστατικά και η αναλογία τους έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τη διατροφή των σκύλων πριν από την έλευση της γεωργίας, αλλά η παραγωγή βασίζεται στις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες.