21/12/2019 στο "Pet Supermarket" (Πειραιάς)

Η ομάδα της Carnilove ήταν στο Pet Supermarket το Σάββατο 21-12-19, μοιράζοντας δείγματα και ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τις σειρές προϊόντων, σκύλου και γάτας, της Carnilove.


 

07/12/2019 στο Pet Shop "Κτηνιατρική ...τα πάντα για τα ζώα" (Ηράκλειο)

Η ομάδα της Carnilove ήταν στο κατάστημα "Κτηνιατρική ...τα πάντα για τα ζώα" στο Ηράκλειο Αττικής, προσφέροντας δείγματα και ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα προϊόντα Carnilove σκύλου και γάτας. 


 

16/11/2019 στο Thraki Agility Championship & 5th Greek Championship 2019 (Κομοτηνή)

Με ιδιαίτερη χαρά η ομάδα της Carnilove έδωσε το παρών στο Thraki Agility Championship & 5th Greek Championship 2019, που διοργανώθηκε από τον Κ.Ο.Σ.Ε.Κ. Η Carnilove μοίρασε δώρα στους επισκέπτες και στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού.

Η ανακοίνωση του ΚΟΣΕΚ:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε παρά πολύ όλους τους συμμετέχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και περάσαμε όλοι μαζί ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! Και φυσικά τον κριτή μας, Nicola Renaud, για τη φιλική του διάθεση και για τις γρήγορες, απαιτητικές και διασκεδαστικές του πίστες ! Ανυπομονούμε για την επόμενη φορά!


 

07/12/2019 στο Pet Shop "Κτηνιατρική ...τα πάντα για τα ζώα" (Περιστέρι)

Η ομάδα της Carnilove ήταν στο κατάστημα "Κτηνιατρική ...τα πάντα για τα ζώα" στο Περιστέρι, προσφέροντας δείγματα και ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τα προϊόντα Carnilove σκύλου και γάτας. 


 

21/09/2019 στο Animalius(Πέυκα - Ρετζίκι)

Στις 21/09/2019 η ομάδα της Carnilove ήταν στο Pet Shop Animalius (ΛΕΩΦ. Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 25-27 Πεύκα - Ρετζίκι Θεσσαλονίκης) παρέα με το φιλοζωϊκό σωματείο StrayPlanet. Η Carnilove μοίρασε δείγματα και ενημερωτικά φυλλάδια καθώς και κουπόνια για τροφές σκύλου & γάτες.


 

30/06/2019 στο Puppies Park (Μαρούσι)

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 η ομάδα της Carnilove ήταν στο Puppies Park προσφέροντας δώρα και κάνοντας κλήρωση για τα μέλη της ομάδας  Beagles In Greece. Συμβουλές διατροφής και ενημέρωση των προϊόντων σους ιδιοκτήτες των σκύλων που ήρθαν να μας γνωρίσουν από κοντά ανάμεσα σε beagles που έπαιζαν και απολάμβαναν το event με λιχουδιές της Brit.


   

06/04/2019 στην Έκθεση Μορφολογίας (Πάτρα)

Το παρόν έδωσε η ομάδα της Carnilove, στις 2 Εκθέσεις Μορφολογίας που έλαβαν μέρος στην Πάτρα στις 6 & 7 Απριλίου στην Πλαζ ΕΟΤ, υπό την διοργάνωση του ΚΟΑ (Κυνοφιλικός Όμιλος Αχαΐας).


  ​

08/12/19 σο Charity Karaoke Holiday Benefit for our Greece Stray Animals (Αθήνα)

Η Nutrican ήταν περήφανος χορηγός του Charity Karaoke Holiday Benefit for our Greece Stray Animals, που διοργανώθηκε απο την Let's Be S.M.A.R.T.


 

expand_less