Συνεργαστείτε μαζί μας

* απαιτούμενα πεδία

Σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων θα χρειαστούμε τη συγκατάθεσή σας ώστε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε μέσω email. Επιβεβαιώστε το μήνυμα αποδοχής της επικοινωνίας μας ώστε να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Δεσμευόμαστε ότι στην βάση δεδομένων μας διατηρούμε ασφαλή τα στοιχεία σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, την διεύθυνση σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αν δεν επιλέξετε κάποιο από τα παραπάνω , ο λογαριασμός θα μπει σε διαδικασία διαγραφής. Τα στοιχεία σας φυλάσσονται από την εταιρεία μας με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο unsubscribe στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@ktenasgroup.gr. Επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τους παρακάτω όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

expand_less